O nama

BrandFIX je Vaš kreativni poslovni partner specijaliziran za grafički dizajn i web dizajn.
Osnovali smo tvrtku s nekim osnovnim idejama – nudimo našim klijentima iznimno profesionalan dizajn, marketing sa efektom, te pozitivno iskustvo poslovnog odnosa. Ovi ideali su pomogli rastu našeg poslovanja i doveli su klijente na naša vrata. Većina našeg poslovanja dolazi jednostavno od “word of mouth” preporuke – jedan klijent govori drugome o iskustvu i profesionalnom pristupu kojeg nudimo. Mi smatramo da je ovo ultimativni kompliment.

Vrhunska kreativnost se ne mjeri samo u pohvalama ili uočljivim dizajnom. Sve je u tome da se stvari rade malo drugačije i bolje.
Dok je većina grafičkih i web dizajn tvrtki usredotočena isključivo na dizajn ili programiranje, brandFIX je kreativni poslovni partner zainteresiran za Vaše poslovanje. Kakav je smisao imati lijepu brošuru ili web stranicu ako s time ne postižete svoje poslovne ciljeve? A bitno je imati smisao!

Misija

Zadovoljiti potrebe klijenata da na jednom mjestu pronađu sve usluge grafičkog dizajna, web dizajna i internet marketinga. Pružiti široki asortiman usluga u skladu s trendovima i razvojem struke na regionalnom i globalnom tržištu.

Vizija

Kroz 5 godina postati respektabilna tvrtka s renomiranim domaćim i internacionalni referencama te velikim brojem uspješnih projekata iza sebe.
Biti sinonim za KREATIVNOST i INOVATIVNOST u svojim područjima poslovanja.

Naše vrijednosti

Strast
Kao pravi zaljubljenici u dizajn i marketing pokušavamo održati svoju strast:

  • Ambicijom i entuzijazmom,
  • Optimizmom,
  • Težnji k natprosječnim,
  • Inicijativom

Kreativnost
Karakterizira nas inovativno i „out of the box“ razmišljanje a inspirira nas:

  • Inovativnost,
  • Znatiželja,
  • Spremnost na promjenu i eksperimentiranje,
Načela poslovanja

Fleksibilnost
Iskustvo, znanje, sposobnost, inovativnost, marljivost, snalažljivost su vrijednosti koje nam omogućavaju da budemo fleksibilni.

Odgovornost
Svaki problem je za nas izazov kojeg rješavamo brzo i učinkovito a naš cilj nije biti prvi samo za sebe već zadovoljiti potrebe naših klijenata, poslovnih partnera i naših zaposlenih.

Pouzdanost
Trudimo se biti pouzdani poslovni partner a naša organizacija orijentirana je klijentu pa za nas vrijedi malo izmijenjena izjava: Klijent! Klijent! Klijent!

Tvrtka

Promo efekt j.d.o.o.
Našička 20, 10000 Zagreb
OIB: 04573641520
MBS: 080844002
MB: 4017072
Društvo upisano kod trgovačkog suda u Zagrebu
IBAN: HR5323400091110578174
web: www.brandfix.hr
mob: +385 95 5333 056