Slide background
Slide background

CMS administracija sadržaja

Izmjena tekstova

Izmjena slika

Pisanje novosti

Ubacivanje proizvoda

Web dizajn

Najbolji i najučinkovitiji način predstavljanja svoje tvrtke, usluga ili proizvoda u današnjem modernom poslovnom okruženju je putem internet stranice. One su dio standarda u vizualnom i informativnom predstavljanju Vas i Vašeg poslovanja. Atraktivno dizajnirane internet stranice uvjeriti će posjetitelja da ste najbolji ponuđač svojeg proizvoda ili usluge.

Da bi napravili finalni proizvod tj. web stranicu potrebno je spojiti različite elemente u cjelinu, a to su: tekstovi, fotografije, multimedija.

Tijekom izrade dizajna web stranice potrebno je upoznati se sa željama klijenta i sa potrebama krajnjih korisnika, kako bi se izradila stranica koja će dati željene rezultate.

Izrada web stranica

Izrada web stranica je proces u koji krećemo nakon što smo prošli kroz proces planiranja, analize konkurencije i pregleda dostavljenih materijala.

Na izradi web stranica sudjeluje tim stručnjaka: programeri, grafički dizajneri, stručnjaci za internet marketing.

Ukoliko imate potrebu za samostalnom izmjenom sadržaja web stranice tada je CMS sustav za upravljanje sadržajem pravo rješenje za Vas.

Nije potrebno sve napraviti odjednom, stranice se lako mogu nadograđivati ovisno o potrebama poslovanja. Tako primjerice web stranica može postati web katalog proizvoda ili web trgovina.

Što nas razlikuje od ostalih?

Kada dogovorimo specifikaciju web stranice (menu, boje, pozicije..) tada krećemo sa programiranjem i izradom web stranice. Onog trenutka kada krenemo raditi dizajn,Vi kao klijent dobijete link na Vašu web stranicu gdje možete pratiti u svakom trenutku kako projekt napreduje. Dakle, ne čekate da dobijete gotovi proizvod, već možete pratiti i sudjelovati po potrebi.

Responsive web stranice

Responsive tehnologija omogućuje izradu stranice koja se prilagođava ekranu uređaja putem kojeg pregledavate internet stranice što znači da se stranica prilagođava veličini ekrana računala, tableta i mobilnih uređaja. Starija tehnologija ne omogućuje prilagodbu stranice ekranu uređaja s kojim pregledavate stranicu već je potrebno povećavati i pomicati stranicu lijevo, desno kako bi pregledali sadržaj na manjim ekranima.

Jednako kvalitetan prikaz na svim vrstama uređaja.

Izrada web trgovina

Omogućite svojim kupcima da izvrše kupovinu od 0-24. Dostupnost klijentima neovisno o lokaciji i radnom vremenu. Lako za samostalno održavanje.

Izradu web trgovine treba shvatiti kao doslovno otvaranje online dućana. Za početak je potrebno urediti dućan, staviti proizvode na police, implementirati sustav plaćanja i način isporuke.

Proizvode odnosno artikle možete sami unositi i mijenjati po potrebi, ali također postoji mogućnost spajanja Vašeg skladišta/lagerice na web shop.

Web trgovine su postale popularne i u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko godina. Kako bi Vaš kupac naručio proizvod u trgovini treba imati pristup Internetu i karticu ili plaća pouzećem, općom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Imate projekt za nas? Zatražite ponudu ili pošaljite upit.